ΜΙΝΙ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ-ΕΛΑΙΩΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ

ΜΙΝΙ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ-ΕΛΑΙΩΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ

350 405 admin

Της σημερινές εποχές πολύ ιδιώτες επιλέγουν κάποιον εργολάβο-ελαιοχρωματιστή, για την βαφή  ανακαίνιση του σπιτιού τους. Η silk colors paint and coatings δίνει ένα βοήθημα για το πώς μπορείτε να  κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή εργολάβου-ελαιοχρωματιστή.

 1. Πρέπει να επιλέξετε και να καταγράψετε της εργασίες της όποιες θέλετε να κάνετε. Πρέπει να είστε ακριβής και λεπτομερείς στην περιγραφή σας.
 2. Ζητήστε προσφορές από διαφόρους εργολάβους-ελαιοχρωματιστές
 3. Ζητήστε την ακριβή διαδικασία που θα ακολουθηθεί, για κάθε επιφάνεια, που θα βαφεί-ανακαινιστεί.

1 . Ζητήστε την διαδικασία  προετοιμασίας επιφάνειας

 1. αστάρωμα επιφάνειας( ζητήστε  ακόμα και τι τύπο αστάρι θα χρεισιμοπηθει)
 2. Τελικό χρώμα , (είδος χρώματος, ποσά χεριά θα γίνουν, μάρκα , ποσοστό γυαλάδας χρώματος )
 • Ζητήστε τον τρόπο με το οποίο θα προστατευτούν, (έπιπλα, πατώματα, ,από την διαδικασία ανακαίνισης βαφής )
 • Ζητήστε την ακριβή ημερομηνία που θα ξεκινήσουν η εργασίες και πότε ακριβώς θα τελειώσουν (συνολικές μέρες) πόσοι συνολικά εργάτες θα χρησιμοποιηθούν, αν δεν τελειώσουν στης συμφωνημένες μέρες την αντισταθμιστικά οφέλη , θα δοθούν, ?.
 • Συζητήστε τι εγγυήσεις προστασίας που θα δοθούν, εγγύηση δουλείας?, υλικών?, δουλείας και υλικών?
 • Ζητήστε συστάσεις από άλλους πελάτες, μηχανικους, αρχιτεκτονες,ιδιωτες που έχουν συνεργαστεί, μιλήστε μαζί τους για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα.
 • Δείτε τον τρόπο που σας μιλαει, τον τρόπο που παρουσιάζετε, μια ομιλία και ένα ντύσιμο. Ένα κακό ντύσιμο, μια ομιλία άσχημη, δείχνει ελειψει σεβασμού στην δουλειά του
 • Ζητήστε να δείτε την άδεια εργασίας του, όπως επίσης επίσημες πιστοποιήσεις, από δημοσίους φορείς, η σχολές. Αν δεν υπάρχουν καλό είναι να μην επιλέξετε τον συγκεκριμένο εργολάβο, διότι δεν θα μπορεί να σας κόψει τιμολόγια παροχής υπηρεσιών, και φυσικά δεν πρόκειται να έχει ισχύει καμιά εγγύηση την οποία σας έχει δώσει για εργασία η υλικά, ασχέτως αν τα υλικά έχουν κάποια εγγύηση .
 • Επικοινωνία με τον εργολάβο-ελαιοχρωματιστή, αν αυτή πριν την προσφορά είναι αργή, δεν απαντάει γρήγορα στα τηλέφωνα, δεν είναι σωστός στα ραντεβού του, τότε καλά είναι να μην επιλεγεί, διότι αν είναι σε αυτό το μοτίβο πριν την δουλειά το πιο πιθανό είναι να έχει την ίδια συμπεριφορά και προς την ανακαίνιση-βαφή του σπιτιού, δλδ να μην δώσει την ανάλογη προσοχή την οποία θέλετε.
 • Στην αγορά υπάρχουν διάφορα προϊόντα σε διαφορετικές ποιότητες, ζητήστε πάντα απο τον εργολάβο – ελαιοχρωματιστή την καλύτερη ποιότητα.  Η ποιότητα πάντα στο χρόνο είναι πιο φθηνή σε σχέση με ένα μη ποιοτικό υλικο. Το φθηνό είναι  ακριβό.
1 σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Χρώματα και Επιχρίσματα

SILK

COLORS

Silk Colors – Χρώματα & Επιχρίσματα

Ωρες λειτουργίας : 09:00 – 19:00
Διεύθυνση : Μικροχώρι Δράμας 66100
Τηλέφωνο : +30 2521083565
E-mail : info@silkcolors.gr

error: